On tärkeää tietää, että seuraavat eläimet eivät piereskele: portugalin-sotalaiva, papukaija, merivuokko, kultakala, merimakkara, lintu, laiskiainen, tursas ja hietasimpukka. Seuraavat taas ei ole tiedossa: lepakko, hämähäkki, salamanteri, hopeatäpläpaksupää, sammakko ja sukeltaja. Lisäksi on vielä tärkeämpää tietää että kilpikonnat kykenevät hengittämään pepullaan.

Puhumattakaan siitä että 3% Antarktiksen jäästä on pingviinien virtsaa. Tai että sammakot eivät kykene oksentamaan oikein, vaan mikäli ne oksentavat, ne oksentavat koko mahansa ulos. Kuten myös että kapusiini apina virtsaa käsilleen pestäkseen jalkansa. Sudenkorennot saavat rakastelun aivan uusiin sfääreihin kun he muodostavat sydämen paritellessaan. Klovnikalat taas syntyvät uroksiksi, ja osa kehittyy vasta myöhemmin naaraaksi.

Kissat taas eivät kykene maistamaan sokeria, joten on ihan turha antaa niille sitä hemmotellakseen niitä. Lisäksi jotkut kissat ovat jopa allergisia ihmisille. Jos tämä kuulostaa hullulta, niin mietipä sitten lintuja jotka ovat immuuneita chilille. Tämä ei kuitenkaan vedä vertoja sille luonnonihmeelle, että vompatin uloste on kuution muotoista. Lepakot eivät luovu pääalaspäin olemisesta edes synnyttäessä.

Jos kaikki tämä tieto tähän asti saa pääsi lähinnä sekaisin, niin mietipä sitä että strutsi-urokset ovat nopeampia kuin hevoset, mutta osaavat karjua kuten leijonat. Mutta varsinainen hämmennyksen aihe on se että peuralla ei ole virtsarakkoa. Skorpionit menevät kännissä niin sekaisin että ne pistävät itseään piikillään. Eläimet aiheuttavat 30 kertaa enemmän jätettä kuin ihmiset.

Sarvipöllöt taas ovat siitä hauskoja eläimiä että niillä ei ole hajuaistia. Osterit taas voivat vaihtaa sukupuoltaan milloin vain. Jyrsijöiden hampaat taas eivät ikinä lakkaa kasvamasta. Lisäksi hiiret voivat syödä nälkäisinä jopa oman häntänsä.  Kilpikonnan sukupuolen voi tunnistaa niiden ääntelystä. Urokset murisevat, naaraat sihisevät. Ja sillä välin kun me ihmiset kärsimme, niin haikalat ovat immuuneja syövälle.

Vuonna 1924 apina South Bendissä syyllistyi rikokseen. Rikos oli tupakan polttaminen ja tuomioksi tämä joutui maksamaan 25 dollaria. Virtahevot muuten tekevät vaikutuksen naaraihin ulostamalla ja virtsaamalla. Titanicin upotessa 2 koiraa selvisi. Ja jos muuten ikinä hankit krokotiilin lemmikiksi, niin on hyvä tietää että se syö kiviä.

Niillä on myös sikarin kokoiset aivot. Hirvillä taas on niin huono näkö että jotkut niistä ovat jopa yrittäneet paritella auton kanssa. Jos muuten on erektio-ongelmia, niin suosittelen matkaa Brasiliaan jossa on hämähäkki jonka pisto tuottaa tunteja kestävän erektion.