Outo Hollywood on mielettömän upea kirja. Se sisältää täysin tyhjänpäiväistä triviaa elokuva-aiheista. Voin vakuuttaa, että lukemalla koko kirjan et opi mitään kovin tärkeää elokuvista. Ja siksi se onkin siisti kirja. Tässä muutama mainio trivia jotka on kaikki poimittu tavalla tai toisella kyseisestä teoksesta:

 

-O.J. Simpson ei saanut terminaattorin roolia James Cameronin elokuvassa Terminator - Tuhooja (1984), koska tuottajat eivät uskoneet että hän olisi riittävän vakuuttava tappaja.

-Hollywoodin kuuluisimmat haamut ovat Rudolph Valentino, Marilyn Monroe, Harry Houdini, Joan Crawford, Judy Garland, Mary Pickford, Jayne Mansfield, Mae West ja Orson Welles.

-Oliver Reed kulutti viimeisen päivänsä juomalla kolme pulloa Captain Morgan rommia ja kahdeksan pulloa saksalaista olutta sekä useita tuplapaukkuja skottiviskiä ja voitti silti viisi merisotilasta kädenväännössä.

-Godzilla elokuvien aikana Godzilla on voittanut vastustajansa 9 kertaa. Se on hävinnyt ainoastaan Mothralle (2 kertaa!) ja  Biollantelle.

-Elvis Presleytä ovat näytelleet Bruce Campbell, Don Johnson, Harvey Keitel, David Keith, Val Kilmer, Jonathan Rhys Meyers ja Kurt Russell.

-Ensimmäisen Scream elokuvan työnimi oli Scary Movie. Myöhemmin siitä tuli samaa elokuvaa parodioivan elokuvan nimi.

-George W. Bush on maininnut lempinäyttelijäkseen Chuck Norrisin.

-Tom Cruise antoi häälahjaksi vaimolleen Katie Holmesille koko elokuvatuotantonsa dvd muodossa.

-Sean Connery on kieltäytynyt sekä Tähtien Sota elokuvien Obi Wan Kenobin, Taru Sormusten Herran Galdalfin sekä Matrix trilogian Morpheuksen ja Arkkitehdin roolista.

-Chaplinin poika elokuvasta tuttu lapsitähti Jack Coogan esitti aikuisena Addams Familyn Festeriä.

-George Lucas harkitsi Han Solon rooliin Christopher Walkenia, James Caania, Perry Kingiä, Nick Noltea, Al Pacinoa, Burt Reynoldsia, Kurt Russellia, Sylvester Stallonea ja Billy Dee Williamsia.

-Kierosilmäinen Ben Turpin otti 100 000 dollarin vakuutuksen sen varalta, että hänen silmänsä oikenisivat.

-Jamie Lee Curtis on patentoinut vaipan jossa on tasku kertakäyttöiselle puhdistusliinalle.